Shai barberhøvel og - blader 1 års gratis forbruk? JA TAKK!

Nå har du som blogger en unik mulighet til å vinne et helt år - 1 år - forbruk av Shai barberhøvel og -blader til en verdi av 1000 kr (levert av Kontura AS)
Jeg er kvinne, og som kvinner flest setter jeg stor pris på å kunne barbere bort hårene på leggene og i armhulen. Jeg har prøvd diverse barberhøvler og jeg vil veldig gjerne teste denne. Jeg håper dette kan bli min favoritt nr. 1 over alle høvler for kvinner!

 

Shai barberhøvel er unik i sitt slag - ja faktisk unik i hele verden! Denne høvelen har 6 knivblader som gir en en mer effektiv og glatt barbering! Jeg tør å påstå at dette er alle kvinners kriterie for en høvel - og hvem vil ikke bruke den da?! Høvelen er av god kvalitet , har et mykt håndtak og ikke minst fleksibelt barberingshode som gjør at den kommer bedre til. Jeg anser det som et stort pluss at den kan henges opp i dusjen. Hjemme hos meg ligger nå høvelen bare på gulvet, noe jeg ikke anser som hensiktsmessig i det hele tatt! Dette må være en høvel etter min smak :) 

Jeg ønsker å vinne et års gratis forbruk av denne barberhøvelen og dens tilbehør. Den har et potensiale til å bli min nr. 1 favoritt!

 

sh365sh
sh365sh
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jane

Jane

28, Løten

Hei og velkommen til min blogg! :o) Denne bloggen inneholder viktige elementer i mitt liv - interiør, foto, vårt bryllup og hverdagslivet. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Har også egen facebook-side, klikk på fanen øverst på siden til bloggen. Du finner meg også på instagram under navnet janehb85 - følg meg gjerne! :D E-post: janesinblogg@gmail.com

wedding planning Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits